//
you're reading...
Info

Grand Opening Arena cu Scorpions si Smokie

Wind of Change la Cluj – doua zile de muzica si distractie pe Arena

Celebrele trupe Scorpions si Smokie vor canta pe Arena clujeana la evenimentul de inaugurare din weekendul 8-9 octombrie. Mai sunt trei saptamani pana atunci, ai timp sa-ti cumperi bilete din malluri sau online. De acum inainte, ai ocazia sa participi la superconcerte si meciuri cu echipe de top.

Construirea Arenei a costat 40 de milioane de euro si a fost demarata in vara 2009. Are 30.000 de locuri si respecta toate standardele internationale pretinse de FIFA si UEFA. ”Clujenii vor beneficia de un centru sportiv de referinţă. Vom intra pe harta marilor competiţii sportive, vom putea organiza evenimente la orice nivel”/Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean/.

Zona stadionului se va schimba total pe o arie de 80.000 de mp. Va fi remodelat traficul, intersectiile, parcarile, liniile de tramvai, strandul si parcul copiilor. Vara aceasta au inceput lucrarile de modernizare ale Parcului Mare care va arata mult mai bine si va fi dotat cu pista de skating. Va aparea si o piata publica. Langa stadion va fi ridicata o clădire turn multifuncţionala cu 25 de etaje si o sala polivalenta.

Scena va fi dotata cu trei ecrane uriase LED, cate unul in stanga si dreapta scenei si al treilea dispus in spatele vedetelor, care vor difuza imagini live.

Sambata, 8 octombrie, ii vei vedea pe Scorpions, Voltaj, Semnal M, Sensor si Grigore Lese. Duminica, vor canta Smokie, Smiley, Pasarea Colibri, Loredana si Agurida, Horia Brenciu & HB Orchestra.

Suna  bine 🙂

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: