//
you're reading...
Evenimente

Adi Hadean Recipe

Live Cooking, Polus

Muschiulet de porc invelit in prapore dat la cuptor si pulpa suculenta de curcan invartita in ierburi aromatice. Desert: o tarta cu crema alba si umplutura de mere si scortisoara. Acesta a fost meniul pregatit de Adi Hadean azi la Polus in zona food court. Printre condimente, bucatarul a scapat cate un mic secret: prajitura preferata e haiosul mamei, iar friptura rece gatita de tatal sau era  una dintre marile atractii ale familiei. Urmati reteta: gatiti impreuna cu cei dragi si regasiti bucuriile copilariei.

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: